Web Analytics Made Easy - Statcounter

با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت نفت، فناوری نانو به این صنعت رسوخ پیدا می‌کند.

به گزارش ایسنا در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو در محل نمایشگاه بین‌المللی تفاهم‌نامه‌ای بین سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و بیژن زنگنه وزیر نفت منعقد شد.

این تفاهم‌نامه در راستای استفاده از محصولات و خدمات مبتنی بر فناوری نانو و صنعت نفت، توسعه و ارتقای فناوری نانو جهت رفع نیازهای صنعت نفت و کمک به توسعه بازار شرکت‌های حوزه نانو در شرکت‌های تابعه وزارت نفت منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور گفت: اهتمام وزارت نفت در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها قابل تقدیر است. همچنین اقدام دیگر راه‌اندازی منطقه نوآوری نفت است که شخص وزیر پیگیر آن است.

ستاری ادامه داد: با این اقدامات در دو سال آینده زیست بومی شکل می‌گیرد که نیروی خلاق جوان در آن حوزه فعال هستند.

به گزارش ایسنا، «تسهیل در ورود شرکت‌های نانو در لیست سازندگان و خدمات دهندگان مورد تأیید وزارت نفت»، «تدوین مدل‌های جدید قراردادی در خصوص استفاده از خدمات و محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی حوزه نانو»، «ایجاد زیرساخت‌های آزمایشگاهی تخصصی برای صدور گواهی‌نامه‌های کیفیت برای کالاها و خدمات مبتنی بر فناوری نانو» و «ایجاد ساز و کاری جامع جهت احصاء نیازهای فناورانه وزارت نفت و مرتفع کردن نیازها از طریق کالاها و خدمات مبتنی بر فناوری نانو» از اهداف این تفاهم‌نامه به شمار می‌رود. 

در راستای این تفاهم‌نامه تسهیل خرید محصولات و خدمات مبتنی بر فناوری نانو، تجاری‌سازی محصولات و خدمات مبتنی بر فناوری نانو از محل منابع ردیف بودجه‌های پژوهشی و فناوری، حمایت از انجام آزمایش‌های میدانی و ساخت بار اول در سایت‌های عملیاتی صنعت نفت، تدوین روش تسریع جهت قرارگرفتن شرکت‌های حوزه نانو در وندور لیست وزارت نفت (ذیل آئین‌نامه ارزیابی سازندگان برای شرکت‌های دانش‌بنیان) و احصاء و تجمیع نیازهای وزارت نفت و ارائه اطلاعات مورد نیاز معاونت از جمله وظایف وزارت نفت در این تفاهم‌نامه به شمار می‌رود.

همچنین سرمایه‌گذاری و حمایت‌های مالی از شرکت‌های حوزه نانو جهت تسهیل نقش آفرینی استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برای تأمین نیازهای فناورانه نفت از محل منابع در اختیار معاونت، همکاری در نقش‌های فناورانه جهت معرفی خدمات و محصولات شرکت‌های حوزه نانو در زمینه‌های مورد نیاز صنعت نفت، مدیریت بانک ایده‌های نوآورانه با جذب افراد ایده‌پرداز و تیم‌های حل مسئله، ایجاد مدل‌های به هم رسانی به منظور پیگیری و انتقال فناوری و تهیه دستورالعمل‌های مرتبط با پذیرش ریسک و مسئولیت استفاده از محصولات  و خدمات نانوفناورانه استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه نانو از وظایف معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به شمار می‌رود.

همچنین توسعه ارتباطات بین‌المللی جهت جلب همکاری متخصصان و ایرانیان خارج از کشور به منظور توسعه شتاب‌دهی به توسعه فناوری‌های بومی و حمایت از نقش اختراعات داخلی و بین‌المللی، ثبت علامت تجاری داخلی  و بین‌المللی، اخذ استانداردها و تأییدیه‌های ملی و بین‌المللی از دیگر وظایف معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در این تفاهم‌نامه محسوب می‌شود و مدت این تفاهم‌نامه سه سال است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نمایشگاه فناوری نانو معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري وزارت نفت شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۵۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی