Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اجرای برنامه صدور گواهینامه انطباق محصولات دانشی در ۱۲ استان خبر داد و گفت: علاوه بر آن دو استان دیگر به این فهرست اضافه شدند.

به گزارش ایسنا، دکتر مریم ملونی امروز در وبینار تبیین نقش استاندارد در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان با اشاره به نسل‌های سیاستگذاری در معاونت علمی ریاست‌جمهوری، افزود: نسل اول سیاستگذاری که در دهه ۸۰ است، به ایجاد زیرساخت فناوری در کشور متمرکز شد که طی آن پارک‌های فناوری و مراکز رشد راه اندازی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نسل سوم سیاستگذاری را توسعه اکوسیستم اقتصاد دانش بنیان در کشور عنوان کرد و یادآور شد: استانداردسازی از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چرا که از این طریق می‌توان گامی در جهت توسعه هدفمند برداشت.

ملونی، اضافه کرد: بر این اساس در سال ۱۳۹۵ بر اساس پیشنهاد ارائه شده از سوی معاونت علمی، همکاری با سازمان ملی استاندارد با امضای تفاهم نامه‌ای آغاز شد و طی آن نسبت به تدوین و اجرایی کردن برنامه تدوین شده برای استانداردسازی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان اقدام شد.

مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: در ادامه این برنامه از سال ۹۷ اقدام به صدور گواهینامه انطباق محصول شد که با تدوین آیین‌نامه و شیوه نامه‌ای در این زمینه فاز پایلوت آن در ۱۲ استان کشور اجرایی شد.

به گفته وی، این آیین‌نامه صدور گواهینامه انطباق ابتدا در تهران اجرایی شد و پس از آن در ۱۲ استان تسری یافت و در حال حاضر در تلاش هستیم این طرح در سایر استان‌ها اجرایی شود.

ملونی، استان‌های البرز، اصفهان، آذربایجان شرقی، کرمان، کرمانشاه، خراسان رضوی، قم، قزوین، فارس، مرکزی، ایلام و همدان را از استان‌های فاز پایلوت این طرح نام برد و خاطر نشان کرد: در ابتدا در ۸ استان و بعد از آن در ۱۲ استان اجرایی شد و در حال حاضر استان‌های زنجان و گلستان که در این فهرست نبوده است، به این فهرست اضافه شد تا شرکت‌های این استان‌ها قادر به دریافت گواهینامه انطباق باشند.

مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری استانداردسازی محصولات دانش‌بنیان را عاملی برای تحریک تقاضا و عرضه و توسعه بازار دانست و ادامه داد: استانداردسازی فعالیتی برای ایجاد شرایط بهینه است؛ از این رو رویکرد شرکت‌های دانش‌بنیان برای استانداردسازی محصولات خود شامل مواردی چون کاهش عدم قطعیت در بازار، انتقال دانش، دسترسی به بازارها، انطباق با سیاست‌های دولتی است.

وی با تاکید بر اینکه صدور گواهینامه انطباق حتی بدون راه‌اندازی خط تولید و تولید نمونه اولیه محصول قابل دریافت است، افزود: اعتبار این گواهینامه‌ها ۳ ساله است و بر اساس آن شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند توسعه دائمی محصول خود را داشته باشند.

ملونی، گواهینامه انطباق را برای محصولات مبتنی بر مهندسی معکوس دانست و یادآور شد: در صورتی که محصولی از طریق مهندسی معکوس تولید شده باشد، ولی نوآوری آن به اندازه‌ای زیاد است که قابل انطباق با استانداردهای موجود نباشد، شرکت‌ها باید برای صدور گواهی KBCOP اقدام کنند.

ملونی اضافه کرد: تا کنون ۲۰۴ درخواست برای دریافت گواهینامه انطباق ارسال شده که از این تعداد ۱۴ درخواست رد و ۵۶ محصول تایید شدند و برای آنها گواهینامه انطباق صادر شد.

وی همچنین اضافه کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت این گواهینامه می‌توانند از تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی بلاعوض بهره‌مند شوند و این گامی در جهت توسعه بازار این شرکت‌ها است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گواهینامه انطباق معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري شرکت های دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی صدور گواهینامه انطباق شرکت های دانش بنیان ریاست جمهوری ۱۲ استان استان ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۰۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • نخستین گواهینامه تایید نوع و تطابق تولید خودرو در قزوین صادر شد
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی