Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با جمع آوری نیاز‌های فناورانه دستگاه ها، ارگان ها، شرکت‌ها، صنایع و مجموعه‌های تولیدی و اجرایی این نیاز‌ها را در قالب یک لیست مشخص و منسجم به شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان عرضه می‌کند. به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری دانشجو، مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با جمع آوری نیاز‌های فناورانه دستگاه ها، ارگان ها، شرکت‌ها، صنایع و مجموعه‌های تولیدی و اجرایی این نیاز‌ها را در قالب یک لیست مشخص و منسجم به شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان عرضه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این چند خدمت ویژه با تمرکز بر ارائه پاسخ‌های فناورانه به نیاز‌های صنایع و تولیدکنندگان بزرگ، از طریق تشویق شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان به تلاش در این عرصه، عرضه می‌شود.

شرکت‌های دانش‎بنیان، با مراجعه به این لیست می‌توانند با تولید این مواد و تجهیزات و ارائه خدمات دانش‌بنیان در راستای رفع نیاز‌های کشور گام بردارند.

در نهایت نیز شرکت‌های توانمند دانش‌بنیان که توانسته‌اند رضایت دستگاه کارفرما را جلب کنند، برای عقد قرارداد ارائه محصول یا خدمت دانش‌بنیان مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، قرار می‌گیرد.

در حال حاضر فهرستی، بالغ بر چهارصد نیاز فناورانه مختلف در سامانه اینترنتی وابسته به مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان قرار گرفته است. علاوه بر این فهرست، این مرکز هر ساله ده‌ها فراخوان برای رفع نیاز‌های فناورانه و شرکت در چالش‌های رفع فناوری منتشر می‌کند.

همچنین تعدادی کارگزار تحت عنوان کارگزاران رفع فناوری، به صورت رسمی با این مرکز همکاری می‌کنند. محور اصلی این کارگزاران، ایجاد اتصال و ارتباط بین شرکت‌های دانش‌بنیان و مجموعه‌های بزرگ صنعتی و اجرایی است.

این ارتباط می‌تواند به رفع نیاز‌های فناورانه، منتهی شود. در حال حاضر حداقل ۱۵ کارگزار فعال در این عرصه مشغول به خدمت‌رسانی هستند.

آدرس و راه‌های ارتباطی با کارگزاران هر استان به تفکیک در سایت مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان موجود است و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با این کارگزاران ارتباط بگیرند.

در خدمتی دیگر، شرکت‌ها و موسسات صنعتی، تولیدی و اجرایی، در صورت نیاز به ارتباط فناورانه با شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور رفع نیازمندی و چالش فناورانه، خرید محصول، سرمایه‌گذاری و دیگر موارد همکاری، می‌توانند به سامانه مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، مراجعه کنند و با پر کردن فرم‌های مربوطه، اعلام نیاز کنند.

این مرکز در اسرع وقت این نیاز فناورانه را به اطلاع بیش از ۵ هزار شرکت دانش‌بنیان و دیگر شرکت‌های فناور خواهد رساند. لیست نیاز‌های فناورانه نیز، در پرتال مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان به آدرس daneshbonyan.isti.ir موجود است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کسب و کارهای نوین فناوری نانو معاونت علمی و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان شرکت های دانش بنیان نیاز های فناورانه شرکت های فناور رفع نیاز نیاز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۳۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران

معاون وزارت صنعت امارات در بازدید از "آی‌هیت" توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و گفت: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هیئت‌های دولتی و تجاری کشور‌های مختلف از جمله قطر، تانزانیا، ترکیه، عمان، امارات، اندونزی و … با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)در دومین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (2024 IRAN EXPO) با توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان ایرانی آشنا شدند و با مجموعه‌های توانمند بحث و تبادل نظر کردند.

امیرحسین میرآبادی؛ رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در دیدار با معاون وزیر صنعت و فناوری‌های پیشرفته امارات، اظهار کرد: از حدود 40 سال گذشته ما توسعه فناوری رو در ایران آغاز کردیم و قدرت فناوری و چگونگی استفاده از آنرا یافتیم و پس از تشکیل معاونت علمی و فناوری به دنبال آن شاهد به وجود آمدن استارتاپ‌ها بودیم.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه پس از توسعه فناوری به سمت تجاری‌سازی و استفاده از آن حرکت کردیم، گفت: اقتصاد دانش بنیان طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار ما قرار گرفت.

به گفته وی، میان ایران و امارات در حوزه‌های مختلفی مانند کشاورزی، هوش مصنوعی و … موقعیت‌های زیادی برای همکاری وجود دارد. 

معرفی ظرفیت‌های صادراتی خراسان شمالی در نمایشگاه اکسپو

میر‌آبادی تصریح کرد: یکی از اهداف ما، ارتباط بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ و پرسابقه است تا ایده‌ها، فناوری‌ها و تجربیات میان شرکت‌های نوپا و با سابقه به اشتراک گذاشته شود.

رییس سازمان توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در ادامه آمادگی خود را در راستا فراهم کردن بستر انتقال فناوری، میان ایران و امارات اعلام کرد.

معاون وزارت صنعت امارات نیز طی سخنانی در این دیدار ضمن اعلام خرسندی از حضور در آی‌هیت، توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و افزود: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه در منطقه صورت گرفته است و در همین راستا ما علاقه داریم تا در حوزه‌های مختلف فناوری نظیر زنجیره تأمین، سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی